tools-otd-2017.jpg

Møt TOOLS på OTD i Stavanger

TOOLS er på plass når olje- og gassbransjens største årlige messe,  Offshore Technology Days, inntar Stavanger 18.-19. oktober.

 

Med 400 utstillere og 20 000 besøkende fra 34 land er Offshore Technology Days (OTD) en viktig arena for norsk olje og gassvirksomhet.

– OTD er et viktig treffpunkt mellom kunde og leverandør. Det er en uformell møteplass, og det trenger man absolutt i disse tider, sier Per Rogdeberg, salgssjef for olje og gass i TOOLS.

Norsk offshorevirksomhet har som alle vet opplevd tunge tider de siste par årene. Noen friskmelding er det ennå ikke snakk om, men Rogdeberg ser tegn til bedring.

– Vi har fortsatt mange utfordringer, men innen olje og gass er det nå igjen en gryende optimisme. Det er gledelig å se for en bransje som betyr enormt mye for industrien og norsk økonomi, sier han.

Årets OTD-messe går av stabelen i Stavanger forum 18.-19. oktober. TOOLS finner du på stand 2402 i hall B.

– Vi har vært tidlig ute og allerede invitert mange til å møte oss på vår stand. Vi ønsker å treffe og snakke med så mange som mulig. Vi vil fokusere på at TOOLS for mange kan være mer enn «bare» en leverandør, forteller Rogdeberg

– TOOLS kan bidra til økt kundeverdi og bidra positivt med mer enn bare produkter, for eksempel gjennom gode og tilpassende leveringsløsninger og reduserte totalkostnader. I den type situasjoner skal TOOLS være en god partner, sier salgssjef Rogdeberg.

Foto: Offshore Media Group