TOOLS-Tonsberg-web.jpg

TOOLS AS kjøper Tønsberg Maskinforretning AS

TOOLS AS har skrevet avtale om kjøp av samtlige aksjer i Tønsberg Maskinforretning AS.

Tønsberg Maskinforretning er allerede medlem av TOOLS-kjeden, og har kunder primært innen industri- og byggsektoren i Vestfold.

– Vi er svært fornøyd med å kunne innlemme Tønsberg Maskinforretning som en del av TOOLS AS. Tønsberg Maskinforretning er et veletablert selskap med lange tradisjoner, høy kompetanse og kunnskap om det lokale markedet, sier administrerende direktør Jens Kristian Henriksen i TOOLS AS.

Tønsberg Maskinforretning AS omsetter for rundt 20 MNOK per år og har 10 ansatte. Selskapet har vært med i TOOLS-kjeden siden kjedens oppstart i 1999.

– Tønsberg Maskinforretning har en solid posisjon i et interessant marked for oss. Oppkjøpet styrker TOOLS AS’ posisjon som forhandler av verktøy og industrivarer, og gjør at vi ytterligere befester vår allerede sterke posisjon, både lokalt i Vestfold og på det norske markedet generelt, sier Henriksen.

I Norge består TOOLS-kjeden av 61 avdelinger. Av disse eies 32 av TOOLS AS, mens 29 er lokalt eide partneravdelinger. I Vestfold har TOOLS avdelinger i Larvik, Sandefjord, Horten og Tønsberg.