Arbeider som går ut av maskin.jfif

 

TOOLS Bygg og anlegg

TOOLS jobber tett opp mot hele spekteret av proffkunder innen bygg- og anleggsbransjen i Norge, fra lokale håndverksbedrifter til store entreprenører som opererer over hele landet. Felles for dem alle er at de er profesjonelle brukere med høye krav til ytelse og kvalitet i produktene og tjenestene de bruker.

Norges bredeste vareutvalg


Som totalleverandør til bygg- og anleggsbransjen er det knapt en ting TOOLS ikke kan levere. Gjennom våre samarbeidsavtaler kan vi tilby alt fra elektroverktøy, kjemiprodukter og festemateriell, til løfteredskap, arbeidsklær og personlig verneutstyr – til og med toalettpapir og kaffe.

Full oversikt over vårt sortiment finner du her. Dersom du mot formodning ikke skulle finne det du trenger, finner vi sammen en løsning.

Solide container- og leveringsløsninger


TOOLS har lagt stor vekt på utviklingen av våre leveringsløsninger slik at du som kunde får praktisk og lettvint tilgjengelighet på kritiske og/eller ofte brukte produkter.

Alle våre kunder får tilgang til TOOLS sin e-handel, hvor man selv kan gjøre bestillinger ved behov. Gjennom våre Smart Services-løsninger får kunder muligheten til å handle direkte på stedet de jobber. Vårt it-system kan skape tilpassede filutvekslings- og integrasjonsløsninger mot våre kunders innkjøpssystemer.

Hvis du vil vite mer om hvordan våre leveringsløsninger kan få din virksomhet til å fungere bedre, ta kontakt med TOOLS.

 

Leveringsløsninger  Bilde (002).png

Vi tar HMS på alvor


På bakgrunn av bygg- og anleggsbransjens strenge krav til HMS-løsninger er TOOLS dedikert til en tett og god oppfølging opp mot Cobuilder Connect. Det er en programvarebasert tjeneste som sørger for en sømløs, papirløs og automatisert informasjonsflyt mellom aktører innen bygg- og anlegg. Vi overfører automatisk all produktinformasjon direkte til kunden i samarbeid med Cobuilder. Informasjon om produkter og tilhørende dokumenter sendes digitalt direkte til prosjekter.

Myndighetene stiller også strenge krav til kontroll, dokumentasjon og sertifisering av arbeidsutstyr. Eksempelvis skal fallsikrings- og løfteutstyr kontrolleres jevnlig, noe som skal loggføres og datostemples. For å bistå kunden i å automatisere denne prosessen har TOOLS inngått en omfattende avtale med Onix Work Express.

Kurs og sertifiseringer


TOOLS er tilknyttet noen av markedets ledende tilbydere av kurs og sertifiseringsprogrammer, slik at vi kan videreformidle dette til våre kunder. Det inkluderer blant annet temaer som fallsikring, åndedrett, sveising, personlig verneutstyr, varmt arbeid, bruk av elektroverktøy og livreddende førstehjelp på bygg- og anleggsplassen.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke kurs vi tilbyr, ta kontakt med TOOLS.

Kontakt oss


Våre om lag 500 kompetente rådgivere i TOOLS Norge kan bidra til å gjøre driften av deres virksomhet enklere, sikrere og mer lønnsom. Vi bistår i valg av riktige produkter og skreddersyr optimale leveringsløsninger, slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

Våre medarbeidere finner du i TOOLS sine 46 butikker, som er fordelt over hele landet. Dersom du ønsker å komme i kontakt med våre regionale og nasjonale salgssjefer, kan du gjøre det her.

 

Dame foran et pukkverk.jfif