TOOLS er stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker 2022


Dette blir sjette året på rad TOOLS er med som sponsor, og vi er stolte av å ha vært med på reisen siden oppstarten i 2017!

I TOOLS er vi så heldige at vi får lov til å jobbe med fantastisk mange hyggelige håndverkere hver eneste dag, og vi kan med hånden på hjertet si at i Norge har vi håndverkere som faglig er i verdenstoppen.

At vi har så dyktige håndverkere skal vi ikke ta for gitt. Derfor er det viktig å løfte og berømme de mange dyktige håndverkerne vi har fra Lindesnes i sør til Hammerfest i nord. Det positive budskapet til Norges Hyggeligste Håndverker stiller vi oss 100% bak. Vi heier på våre dyktige håndverkere og fagfolk!

Selve kåringen finner sted 24. september. Da kårer juryen syv kategorivinnerne, og blant disse kåres til slutt en hovedvinner som får den gjeveste tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2022.

Vi oppfordrer alle til å gå inn på www.hyggeligste.no hvor man kan nominere og stemme på sine kandidater.

Ved å nominere en håndverker du syns er hyggelig, så er du med på å vise frem mangfoldet i bransjen, og alle de hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene eller arbeidsplassene våre. Du er med på å gi håndverkerne den positive oppmerksomheten de fortjener!