Lukk

Gigant 3D

Gigant 3D er et tredimensjonalt tegne- og tilbudsprogram, og er den smarte måten å prøve ut din optimale arbeidsplass – før du bestemmer deg for en endelig løsning. 

Gigant 3D er et program og en tjeneste som gir deg et detaljert beslutningsunderlag når du skal forbedre en eksisterende eller planlegge en ny arbeidsplass. Med Gigant 3D vet du hva du får – før du bestiller! 

Du får en unik oversikt over ditt nye verksted eller bygg før det er satt opp, eller du kan se hvilket potensiale ditt eksisterende bygg har. Du kan se ditt nye verksted med muligheter for bilder i alle vinkler. Sluttresultatet blir en fleksibel, ergonomisk og effektiv arbeidsplass som fullt ut utnytter lokalet på beste måte, tilpasset for bedriften.

Takket være dette programmet er det veldig lett å endre på et løsningsforslag, flytte et bord hit eller et skap dit. Når du har bestemt deg, kjører vi ut den ferdige tegningen sammen med en detaljert deleliste og et komplett pristilbud på hele løsningen. Bedre beslutningsunderlag får du ikke.

Med Gigant 3D kan vi lage forslag på alle produkter vi tilbyr til arbeidsplassen, helt ned til innredningen i skuffene på reolen. Tegningen kan også kombineres med et bilde av eksisterende innredning for å vise et riktig resultat.

 

gigant-3d.gif

Meld interesse for
Gigant 3D

Dette er en: