TOOLS er med i jakten på norges hyggeligste håndverker 2024

imagex2zjf.png

Amalie Olsen, vinner av kategorien lærling 2023

TOOLS ER MED I JAKTEN PÅ NORGES HYGGELIGSTE HÅNDVERKER 2024


2024 blir 8. året på rad TOOLS er med i denne prestisjefulle jakten, og vi er stolte av å ha vært med på reisen siden oppstarten i 2017!

I TOOLS er vi så heldige at vi får lov til å jobbe med fantastisk mange hyggelige håndverkere hver eneste dag, og vi kan med hånden på hjertet si at i Norge har vi håndverkere som faglig er i verdenstoppen.
At vi har så dyktige håndverkere, skal vi ikke ta for gitt. Derfor er det viktig å løfte og berømme de mange dyktige håndverkerne vi har fra Lindesnes i sør til Hammerfest i nord. Det positive budskapet til Norges Hyggeligste Håndverker stiller vi oss 100% bak. Vi heier på våre dyktige håndverkere og fagfolk!

imagekw0ge.png

Rebekka Kolvik fra Ålesund var en av finalistene i kategorien lærling 2023.


Selve kåringen finner sted 21. september. Da kårer juryen åtte kategorivinnerne, og blant disse kåres til slutt en hovedvinner som får den gjeveste tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2024.


TOOLS har ansvar for kategorien lærling, noe vi er veldig stolte over og setter stor pris på.

Vi oppfordrer alle til å gå inn på www.hyggeligste.no hvor man kan nominere og stemme på sine kandidater.

Ved å nominere en håndverker du syns er hyggelig, så er du med på å vise frem mangfoldet i bransjen, og alle de hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene eller arbeidsplassene våre. Du er med på å gi håndverkerne den positive oppmerksomheten de fortjener!