image82gyo.png

Romerike Arbeidstøy har skiftet navn til TOOLS Klær & Vern

 

Nå ønskes både nye og gamle kunder velkommen til TOOLS Klær & Vern avd Jessheim, Energiveien 5 og avdelingen i Bregneveien på Kjeller.

 

Du vil møte de samme flinke folka med den samme lidenskapen og kompetansen for arbeidstøy og personlig verneutstyr som tidligere. Begge butikkene vil ligge på samme sted som tidligere. Det første man vil merke er at skiltet på fasaden og folien på vinduene vil se annerledes ut. Inne vil man se at butikkonseptet vil bli strammet opp noe og enkelte kvalitetsmerker vil bli byttet ut med andre kvalitetsvarer forteller en fornøyd butikksjef Karl Hogstad.

– Vi er en erfaren gjeng som alle har lang fartstid i bransjen. I tillegg til at vi har det lille ekstra her i butikken, kan vi også det lille ekstra. Vi er spesialister innen arbeidsklær og verneutstyr for små og mellomstore bedrifter. Det er nok mye av grunnen til at mange av våre kunder har fulgt oss trofast gjennom mange år. Nå ser vi frem til å tilby kundene bransjens beste produkter og ikke minst et godt utvalg av tjenester som for eksempel påtrykk av logo på arbeidstøy eller fallsikringskurs.

image9dhx.png

Butikksjef for TOOLS Klær & Vern, Jessheim og kjeller. Bilde er fra butikken på Jessheim

Arbeidstøy for norske forhold

I tillegg til de ansattes unike kompetanse og erfaring, er også kvaliteten på produktene en viktig faktor for at kundene stadig kommer tilbake. Arbeidstøyet gjennomgår kontinuerlig testing, justering og forbedringer, slik at det kan møte de tøffeste utfordringene.

– Her på Romerike hvor det er mye vær og vind, er det ekstremt viktig å ha velfungerende og komfortabelt arbeidstøy når man jobber ute. Det gjelder selvfølgelig for mange håndverkere, men vi har også mange faste kunder innen transport, service og ikke minst bygg og anlegg. I værutsatte yrker er egenskapene på vårt arbeidstøy helt uovertrufne – både når det gjelder funksjon, kvalitet og komfort, forklarer Karl.

Med dette arbeidstøyet, sammen med sko og verneutstyr, kan TOOLS Klær & vern tilby en unik produktportefølje som kundene kommer tilbake for å kjøpe gang etter gang.

imagemhfvp.png

Butikkselger Elin Martinsen brenner litt ekstra for gode vernesko, fra butikken på Kjeller

Som spesialist på verneutstyr har TOOLS Klær og Vern mange nisjeprodukter som man ikke finner hos andre aktører. Vi er blant annet spesialister på åndedrettsvern og fallsikring. Vi har et rikholdig utvalg av hansker til alle typer jobber, i tillegg til alskens vernebriller og solbriller, vernesko og hjelmer.

En kaffe mens du venter på jakka

I de nye lokalene som kommer på Jessheim og Kjeller, er det også tatt høyde for at kundene hverken skal gå tørste eller kjede seg mens de er på besøk. Karl har nemlig sørget for å gjøre plass til en kaffekrok hvor man kan få forfriskninger og slå av en prat. For det hender at man får et par minutter å slå ihjel i løpet av visitten.

– Det er mange som kommer til oss for å kle opp nyansatte – fra topp til tå, fra innerst til ytterst, til alle årstider. Hvis alt skal prøves på, og vi i tillegg skal trykke bedriftens logo mens de venter, er det kjekt å kunne sette seg til ro med en kopp kaffe og ha det litt hyggelig i mellomtiden. Noe av det vi er ekstra stolte av å tilby, er å brodere logo på i butikken på Jessheim – det er det ikke mange som kan tilby sier en smilende Margrethe Iversen

imageh088.png

Butikkselger Margrethe Iversen kan tilby brodering av logo på arbeidstøy i butikken på Jessheim

– Hvis du vil ha arbeidsklær og verneutstyr av topp kvalitet, i tillegg til gode råd fra erfarne fagfolk, er dette stedet å gå. Vi ønsker kundene våre velkommen til Energiveien 5 på Jessheim og Bregneveien på Kjeller, sier butikksjef Karl Hogstad

Univern skifter navn til TOOLS Klær & Vern

Til sommeren vil resten av Univern-butikkene skifte navn til TOOLS Klær & Vern forteller Henning Johansen Salgsdirektør Butikk hos TOOLS og Univern, og vi vil dermed tydeliggjøre at også våre spesialistbutikker på klær & vern er en del av samme kjede, og dermed også nyter godt av at vi er en ledende aktør ikke bare i Norge, men også i Skandinavia. Dette skal komme våre kunder til gode ved at vi kan ha de ledende varemerkene, enten vi produserer de selv eller det er andre kjente merkevarer, og til konkurransedyktige priser.

Når vi også vet at vi leverer denne type varer til blant annet industrier som olje & gass, og til betydelige aktører innen bygg & anlegg, så vet vi at både kvaliteten på produktene og leveringsdyktigheten er den beste. Denne styrken sammen med de flinke folka vi har i butikkene på Kjeller og Jessheim gjør at vi gleder oss til å bidra med klær & verneutstyr til kundene på Romerike.