TOOLS Bergen Godvik flytter inn i nye flotte lokaler

Nå går det oppover for TOOLS Bergen, Godvik
Den 16. og 17. februar blir det åpningsfest hos TOOLS i Leirvikflaten 3 i Godvik!
TOOLS flytter butikken en etg opp hvor det bygges en ny og topp moderne butikk – med et enda bredere tilbud av varer og tjenester til nye og eksisterende proffkunder.

Butikkselger Tomm Knudsen, Jørn Hjelle, Hector Antonelli, Bjørn Helge Espeland, Thomas Flage og butikksjef Thore Bosdal.

Den helt nye butikken vil bli på hele 1200 kvadratmeter med varer og tjenester, og kommer til å bli den råeste proffbutikken i hele Bergen forteller Thore Bosdal som er butikksjef hos TOOLS Bergen, Godvik

– Nå vil vi butikkene få enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom, sier Thore.


Dette blir en godtebutikk for proffkunden

Butikken i Godvik vil bli akkurat som før – bare mye bedre. Kundene vil møte en topp moderne butikk med et nytt konsept som gjør handleturen både enklere og mer fornøyelig. Kundene vil fortsatt finne et godt utvalg av skruer og ikke minst vil de kunne sette pris på flere av tjenestene vi kan tilby, som for eksempel pressing av slanger og påtrykk av logo på arbeidstøy – mens de venter i kaffekroken.

– Varene er presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk. Det vil gjøre det enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette blir som en godtebutikk for proffkunden, sier Thore

Det er mange skruer som skal på plass i den nye butikken

– Vår oppgave er å gjøre det enklere å få virksomheter til å fungere. Våre kunder skal få hjelp av oss i hverdagen gjennom produktene og tjenestene vi kan tilby. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov og verktøyet som gjør jobben deres enklere.

Velkommen til åpningsfest!

Onsdag 16. februar og torsdag 17. februar blir det åpningsfest for nye og etablerte kunder i den nye TOOLS-butikken i Godvik. Butikken finner man i samme bygg som i dag, men en etg opp i forhold til den gamle butikken. Leirvikflaten 3 i Godvik!

– Det er en god anledning til å komme og se på hva vi har, og det vil være åpningstilbud til både nye og etablerte proffkunder i nærområdet. Kundene vil møte en betjening som vil oppleves folkelige, jordnære og serviceinnstilte, og som strekker seg det lille ekstra for kunden – både på åpningsfesten og en hvilken som helst annen hverdag sier en fornøyd Thore Bosdal.