Det er mye varer som blir med når vi samlokaliserer med TOOLS Tønsberg sier butikksjef Marius Brekke

TOOLS Horten samlokaliseres med TOOLS Tønsberg

Nå samler vi kompetansen til medarbeidere i Horten og Tønsberg på ett sted slik at vi kan gi kundene enda bedre råd om valg av produkt og løsning. Den 9. desember stenger lokalene til TOOLS Horten, vi pakker ned varene og flytter inn sammen med TOOLS Tønsberg i Træleborgveien 13, 3112 Tønsberg

Når kundene kommer til butikken i Tønsberg, så vil de oppleve at butikken er i ferd med å få et fint løft med utvidet avdeling for arbeidsklær, vernesko og verneutstyr. Butikken vil bli mer oversiktlig slik at det blir enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette håper vi blir godt mottatt blant proffkunden sier Marius som fortsetter som butikksjef i den nye sammenslåtte butikken.

Utvalget av arbeidsklær og verneutstyr vil bli vesentlig bedre i den nye butikken

Vi feirer med reåpning den 8.-9. februar

Når alt er på plass, så kommer vi til å feire med en reåpning den 8.-9 februar. Da blir det gode tilbud, servering av mat, og ikke minst besøk av våre leverandører som vil dele sin kompetanse med våre kunder.

Vi skal hjelpe kundene med å velge riktig produkt

Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker deres behov. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og verktøy som gjør jobben deres enklere, sier Marius med et fornøyd smil.

I den oppgraderte butikken vil du møte de samme flinke folka som tidligere, både fra TOOLS Horten og TOOLS Tønsberg.
Den siste dagen vi holder åpent i Horten vil vi servere kaffe og kake til våre kunder.

For ytterlige spørsmål, kontakt Marius Brekke, butikksjef Horten, per epost eller Atle Tandberg, Regional salgssjef per epost eller tlf. 40226600

Velkommen til TOOLS i Træleborgveien 13, 3112 Tønsberg