Butikksjef Karl utenfor TOOLS Klær & Vern Jessheim

Butikksjef Karl Christian Hogstad og TOOLS Klær & Vern flytter inn i lokalene til TOOLS Jessheim

TOOLS Klær & Vern Jessheim og TOOLS Jessheim flytter sammen 9. desember

Det er hektiske dager for butikksjef Karl Hogstad hos TOOLS klær & Vern. I disse dager pakker han ned arbeidsklær og verneutstyr som skal kjøres bort til lokalene til TOOLS Jessheim. Nå får proffkundene alt under samme tak, og det er jeg sikker på at det vil sette stor pris på forteller Karl.

I tillegg til at TOOLS Klær & Vern flytter inn i lokalene til TOOLS, så bygges hele butikken om slik at vi får en mye større og finere butikk forteller butikksjef hos TOOLS, Ove Jonny Nybakk. Du kan tro vi gleder oss til å ønske kundene velkommen til åpningsfest i februar når butikken er helt ferdig. Da skal vi feire at TOOLS Klær & Vern, tidligere Romerike Arbeidstøy, og TOOLS Jessheim har flyttet sammen i det som kommer til å bli en kjempefin butikk.
Det første som skjer nå, er at TOOLS Klær og Vern stenger dørene i de gamle lokalene, og flytter inn til TOOLS Jessheim 9. desember.

Blide ansatte ved TOOLS Jessheim


Trond Sveiven, Ole Amund Holter og Ove-Jonny Nybakk gleder seg til at TOOLS Klær & Vern flytter inn til TOOLS Jessheim

I den nye og flotte butikken vil proffkunden få alt på ett sted
Den nye butikken vil bli mye større, få vesentlig flere parkeringsplasser og ikke minst enda flere dyktige kollegaer. Kundene vil møte en butikk med et tydeligere konsept som gjør handleturen både enklere og mer fornøyelig. Kundene vil få en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker Premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til sier Ole Amund.

Under byggeprosessen vil det nok bli en del rot og støy, men det kommer til å bli knallfint når alt er ferdig i februar sier Ove-Jonny smilende.
Spesialister på klær & Vern
Foruten ombygging og utvidelse av butikken, er den største endringen at vi har fått inn konseptet til TOOLS Klær & Vern som vi vet kunder setter pris på. Nå kan vi tilby det ypperste innen arbeidsklær, verneutstyr og ikke minst kompetanse. Med på flyttelasset tar TOOLS Klær & Vern med seg broderingsmaskinen som de har hatt i sin butikk, noe som gjør at vi kan tilby kundene brodering av logo på arbeidsklær, skjorter osv.

Broderingsmaskin TOOLS Jessheim

Selvsagt tar vi med broderingsmaskinene slik at kundene kan få brodert på logo på det de måtte ønske forteller Margrethe Iversen

– Vår oppgave er å gjøre det enklere å få virksomheter til å fungere. Våre kunder skal få hjelp av oss i hverdagen gjennom produktene og tjenestene vi kan tilby. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov og verktøyet som gjør jobben deres enklere sier butikksjef Ove-Jonny

Mer info om åpningsfesten kommer senere!