TOOLS Seglem blir TOOLS Egersund

Etter at HE Seglem ble kjøpt opp av TOOLS i 2022, så har vi jobbet intenst med en rekke administrative oppgaver som må på plass før vi kan ikle oss en ny TOOLS-drakt forteller Regionsjef Sørvest, Erik Eriksen.

Ansatte i TOOLS Egersund

Dette blir bra forteller en glad gjeng hos TOOLS Egersund. Bak fra venstre: Sigmund Hunnestad, Elion Shatri, Espen Garpestad og Jarle Olsen. Foran fra venstre:Tomine–Alice Aase og Kenneth Grande.

Nå får butikken et bra løft sier nyansatt butikksjef Jarle Olsen når han smilende forteller om prosjektet som har pågått med å friske opp butikken som ligger i sentrum av Egersund, nærmere bestemt Torget 1.

Nå har vi fått nytt skilt på fasaden, ny bekledning for de ansatte, og ikke minst forbedrer vi vareutvalget i butikken med kjente varemerker som vi vet kundene setter pris på. Det er ikke lenge siden jeg ble ansatt som butikksjef, og jeg gleder meg utrolig til å jobbe med denne fine gjengen når jeg begynner for fult i butikken etter påske.

Etter omgjøringen vil butikken fremstå som en superfin TOOLS-butikk med alt av arbeidsklær, verneutstyr, verktøy, festemidler, elektroverktøy osv. Vi kan nesten ikke vente med å ønske håndverkere servicemedarbeidere og andre proffkunder velkommen til reåpning 14. – 15. februar hos TOOLS Egersund.

Kundene får nå Ampro verktøy og innredning hos TOOLS Egersund

Ampro innredning og verktøy er noe av det kundene i Egersund kan glede seg til å få tilgang til i den nye butikken.

Vi har allerede gjort ferdig arbeidet med å friske opp butikken, men åpningsfesten sparer vi til midten av februar forteller butikksjef Jarle

I butikken vil du finne både gamle og nye ansikter
Når butikken blir ferdig, så vil du som kunde finne et fantastisk rikholdig vareutvalg i butikken og ikke minst dyktige medarbeidere som hjelper kundene med å finne riktig produkt. Når man kommer inn i butikken, så vil man finne både kjente og nye ansikter som er spesialister på sine respektive områder.

TOOLS Egersund har et bredt utvalg av arbeidsklær

Butikken får et godt og bredt utvalg av arbeidsklær fra ledende leverandører forteller butikkselger Tomine-Alice Aase.

Kompetente uteselgere

I tillegg til en stor flott butikk med dyktige medarbeidere, vil vi også ha erfarne uteselgere på veien som besøker kundene slik at man sammen kan finne gode løsninger som bidrar til en sikrere og mer effektiv hverdag.

Fokus på høy kompetanse

I TOOLS og tidligere HE Seglem har vi lang erfaring med proffkunder, og har bygget en høy kompetanse rundt hva markedet etterspør av varer og tjenester. I den nye butikken vil sortimentet være tilpasset kundene her i Egersund. I butikken vil vi tilby tjenester vi vet er populært blant kundene, blant annet trykking av logo på klær med mer.

Ta en kaffe mens du venter hos TOOLS Egersund

Hva skjer når den «nye» TOOLS-butikken feirer med reåpning den 14. – 15. februar?

Når vi reåpner butikken, kommer vi til å by på åpningsfest med gode tilbud, en matbit og ikke minst besøk av våre leverandører som vil stille sin kompetanse til disposisjon for våre kunder.

Den nye butikken blir fantastisk både for oss som jobber her, men kanskje aller mest for kundene i Egersund, avslutter en smilende butikksjef Jarle.