TOOLS Industri

TOOLS jobber tett opp mot hele spekteret av norsk industri, fra lokale små industribedrifter til store konserner som opererer over hele landet. Felles for dem alle er at de er profesjonelle brukere med høye krav til tilgjengelighet, kompetanse, ytelse og kvalitet i produktene og tjenestene de bruker.

Mange års erfaring har gitt oss en unik forståelse av den norske industrien – en industri vi legger stor vekt på å være en viktig leverandør til. Kjennskap og nærhet til lokale forhold, virksomheter og mennesker er helt avgjørende for at våre fagfolk skal kunne gjøre sin jobb og at våre kunder skal få den hjelpen de trenger fra oss.

Totalleverandør av varer og tjenester


TOOLS er en ledende leverandør av varer og komponenter til profesjonelle brukere innen norsk industri. Sortementet av industrielle varer og komponenter alene består av over 100.000 artikler. Det innebærer blant annet lager, elektromotorer, festemateriell og transmisjoner med tilhørende verktøy og tilbehør. I tillegg kan vi tilby alt fra håndverktøy, maskiner og kjemikalier, til arbeidsklær, verneutstyr og forbruksmateriell knyttet til industrien. Full oversikt over vårt sortiment finner du her.

Sortimentet består av en kombinasjon av egne varemerker og markedsledende merkevarer innen ulike produktkategorier. Innen de fleste produktkategorier jobber vi ut fra et «bra-bedre-best» prinsipp, noe som gir sortimentet vårt både dybde og bredde. På denne måten sikrer vi at industrien får dekket sitt behov – med riktig produkt til riktig pris.

TOOLS skreddersyr også leveringsløsninger som Smart Services for en optimal varetilgang. Vår moderne og robuste e-handelsløsning er spesielt tilpasset B2B-markedet. Gjennom innovasjon og kontinuerlig utvikling av våre digitale plattformer skal vi kunne tilby økt verdi for våre kunder gjennom de beste innkjøpsløsningene – både i dagens og morgendagens marked.

Hvis du vil vite mer om hvordan våre leveringsløsninger kan få din virksomhet til å fungere bedre, ta kontakt med TOOLS.

Dokumentasjon, sertifiseringer og HMS


Vår arbeidsform er basert på en effektiv og tydelig samhandling mellom de ulike hovedprosessene i organisasjonen; markedsføring-salg-innkjøp-logistikk støttet av vårt styringssystem (ISO 9001 (kvalitet), 14001 (miljø) og ISO 45001:2018 (arbeidsmiljø)

Vi ivaretar alle relevante myndighetskrav for virksomheter innen industrien. For å bistå kunden i å automatisere prosessen rundt kontroll, dokumentasjon og sertifisering av arbeidsutstyr har TOOLS inngått en omfattende avtale med Onix Work Express. Sikkerhetsdatablader for kjemikalieprodukter levert fra TOOLS finner du hos EcoOnline.

Kurs og sertifiseringer


TOOLS er tilknyttet noen av markedets ledende tilbydere av kurs og sertifiseringsprogrammer, slik at vi kan videreformidle dette til våre kunder. Det inkluderer blant annet temaer som fallsikring, åndedrett, sveising, personlig verneutstyr, varmt arbeid, bruk av elektroverktøy og livreddende førstehjelp.

Vi utformer kurspakker innen en rekke produktområder. Hvis du ønsker mer informasjon om dette, ta kontakt med TOOLS.

Kontakt oss


Gode kunderelasjoner er en viktig del av kulturen vår og har ligget i vårt DNA helt fra starten av. Derfor sier vi at «Ingen kjenner norsk industri som oss».

Våre om lag 500 kompetente rådgivere i TOOLS Norge kan bidra til å gjøre driften av deres virksomhet enklere, sikrere og mer lønnsom. Vi bistår i valg av riktige produkter og skreddersyr optimale leveringsløsninger, slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

Våre medarbeidere finner du i TOOLS sine 48 butikker, som er fordelt over hele landet. Dersom du ønsker å komme i kontakt med våre regionale og nasjonale salgssjefer, kan du gjøre det her.