nyhet-essve-mini.jpg

Nå er nye Essbox Mini her

ESSVE har hatt stor suksess med sitt Essbox-system. Nå er lillebroren til den velkjente grønne kofferten her. Navnet: Essbox Mini, så klart!

 

For fem år siden lanserte ESSVE et helt nytt system for oppbevaring av spiker, skruer og øvrig festemidler. Essbox-kofferten ble en umiddelbar suksess.

– Etter ønsker fra norske håndverkere lanserer vi nå en helt ny versjon, Essbox Mini. Den nye versjonen vil være både mindre og lettere, men fortsatt bestå av samme smarte system, sier markedssjef Silje Netskar i ESSVE Norge.

ESSVE har til nå solgt over 120 000 Essbox-kofferter. Undersøkelser selskapet har gjort ovenfor håndverkere viser at 9 av 10 ønsker en mindre koffert, i tillegg til originalen. I nært samarbeid med håndverkere har ESSVE derfor laget Essbox Mini.

Se vårt utvalg festemidler i nettbutikken:

– Fordelene er at den både er mindre og lettere, men har plass til alle Essbox-forpakninger. Håndverkere vil derfor oppleve å få samme smarte system, og hvor det er plass til robuste plastbokser med festemidler. Mini-utgaven har også en ny og forbedret låsfunksjon og en trinnvis åpning av lokket. Størrelsen på kofferten gjør den ikke bare anvendelig for tømrere, men også for elektrikere, rørleggere og vaktmestere, sier Netskar.

Nye Essbox Mini er ca. 60 prosent av størrelsen til sin storebror.
Nye Essbox Mini er ca. 60 prosent av størrelsen til sin  eldre storebror.

Passer perfekt for håndverkere

ESSVE har de siste månedene latt nærmere 30 håndverkere teste den nye Essbox før den legges ut for salg i butikk. Tilbakemeldingene er svært gode. En av de som har testet den er Torstein Raths hos Ditt Bygg AS på Lørenskog.

– Essbox Mini er et helt genialt oppbevaringssystem, både for å holde orden i bilen og på byggeplass. Du har alt du trenger på ett sted og kan selv velge innholdet. Det gjør at vi som håndverkere kan jobbe mer effektivt, forteller Raths.

– En av de store fordelene med Mini synes jeg er at lokket kan stilles inn i to ulike åpningsposisjoner. Det gjør det enklere å legge i eller ta ut plastboksene og det reduserer muligheten for at lokket plutselig slår igjen og for eksempel kommer bort i en nymalt vegg. Jeg synes også det er bra at håndtaket både er integrert og gummiert, siden det gjør det lettere å bære med seg kofferten.

Raths forteller videre at på hans arbeidsplass må en Mini skjøtte flere oppgaver enn kun å romme festemidler.

– Ofte blir den stående ute i regnet, men siden den er tilnærmet vanntett slipper man problemet med rustne spiker og skruer. Og siden den er så solid og tåler mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, sier Raths.

Du finner Essbox Mini i din nærmeste TOOLS-butikk!

Essbox Mini er ganske så lik, men mindre i størrelse.
Essbox Mini er ganske så lik, men mindre i størrelse enn den suksessfulle originalen.