Kvinne i fiskeoppdrettsanlegg

 

UNIVERN PROTEC ARBEIDSKLÆR | UTVIKLET FOR NORSKE, TØFFE VÆRFORHOLD.

Når man jobber utendørs, enten det er langs kysten eller i innlandsklima, er det viktig å kunne holde seg tørr, varm og komfortabel gjennom arbeidsdagen. De fleste som jobber utendørs i Norge stiller derfor høye krav til arbeidsklærne de går i. Vannsøyle, pusteevne og isolasjonsevne er viktige faktorer for brukerne.

Univern har i over 20 år utviklet arbeidsklær spesielt for norske forhold. Kolleksjonen ProTec har vært flaggskipet til Univern når det gjelder klær for krevende værforhold. En av årsakene til at ProTec har fått høy anerkjennelse er kvaliteten på yttermaterialet som har svært høy slitestyrke og passer derfor bra til en rekke bruksområder. I tillegg har ProTec svært gode egenskaper på vanntetthet og pusteevne, noe som gjør at du holder deg tørr og komfortabel i all slags vær og vind.

Kontinuerlig utvikling og forbedring

Når man kler seg i et ProTec skall- eller vinterplagg ligger der en uskreven forventning om at man er 100% tørr og varm hele arbeidsdagen. Det er ikke bare våre egne forventninger, men også våre kunders forventninger. Derfor er det helt avgjørende at vi har en tett dialog med faktiske brukere når vi skal utvikle nye produkter.

Vi har gjennom mange år samarbeidet med norske fiskeri- og havbrukskunder. Gjennom dette samarbeidet har vi satt standarden for hvordan ekstremt værutsatt bekledning skal være. Tåler våre arbeidsklær den påkjenningen som fiskeri- og havbruksnæringen utsetter den for, så har vi satt standarden ekstremt høyt også for bruk i andre bransjer.

Design og detaljer er viktig

I tillegg til kvalitet og funksjonalitet, er design og detaljer avgjørende. Vi har nye produkter til enhver tid på tegnebrettet. Det kan være nye fargekombinasjoner som skal lanseres, flere modeller tilpasset kvinner, nye praktiske løsninger, og mer bærekraftige materialer. Nå jobber vi blant annet i større grad med resirkulerbar polyester, samt innfargingsmetoder der man benytter vesentlig mindre vannmengder enn ved tradisjonelle metoder.

Teknisk beskrivelse ProTec 2.0

Vannsøyle på 20.000 mm, i tillegg til at alle plagg er helteipet og har vanntette glidelåser. Høy pusteevne (22.000 gram/m2/24h) gir en betydelig økt komfort for de jobber med fysisk krevende arbeidsoppgaver.