Velkommen til en hyggelig handel hos oss i TOOLS

Hva kan du som kunde forvente når du kommer til en TOOLS-butikk?

 

 

 • Som kunde vil du bli møtt av våre dyktige butikkselgere eller ansatte som vil hjelpe deg med det du behøver for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte. Ønsker du kurs, rådgivning eller produktdemonstrasjon må du gjerne henvende deg til en av oss i butikken.
   
 • I butikkhyllene skal du finne de varene du oftest har behov for. Er det varer som bestilles opp har vi rask levering de nærmeste dagene.
   
 • Det skal være lett å finne frem til varene på en enkel og oversiktlig måte. Oversiktlig vareplassering, tydelig skilting og god god vareinformasjon i butikken skal gjøre handelen din mest mulig effektiv.
   .
 • Det skal være enkelt å velge riktig produkt, enten det er ”value for money”, bedre kvalitet eller premium kvalitet. Vi har rett kvalitet for deg som proff uavhengig av bruken! Innen våre produktområder finner dere et bredt og godt utvalg. 
   
 • Å ta turen innom oss skal være en hyggelig opplevelse. I vårt kaféområde kan du sette deg ned, ta en kopp kaffe eller spise matpakken din sammen med kollegaer eller noen fra oss. Det setter vi stor pris på.
   

Se oversikt over våre TOOLS-butikker

 

I butikken fører vi et stort produktutvalg fra markedsledende leverandører innen verktøy, maskiner og forbruksmateriell.

 

I vår arbeidsklær- og verneutstyravdeling vil du fremover finne et stort utvalg av egne varemerker. Blant annet Univern, Björnkläder og Gesto.

 

I vår kaffekrok kan du spise matpakken din eller ta en kopp kaffe mens du venter på påtrykk av logo på dine arbeidsklær.

 

I butikken får du god hjelp av våre spesialister til å finne riktige varer og løsninger som dekker dine behov.

 

Mange av våre butikker tilbyr en rekke lokale tjenester, blant annet påtrykk av logo på klær, fotskanning, slangepressing, produksjon av kjetting, kalibrering etc. Kontakt din nærmeste butikk for å høre hvilke tjenester de kan hjelpe din bedrift med.